Contact

Contacteer ons

Equi-Pura Health & Training for Horse & Human

Equi-Pura is in 2011 opgericht door Kelly Seghers en zegt precies waar wij voor staan:

Kelly is vanuit de dynamiek ruiter-paard zich verder gaan ontwikkelen in de gezondheid van beiden. Het streven naar het natuurlijk evenwicht en de harmonie van zowel het fysieke als het mentale vlak is wat wij gezondheid noemen. Om dit doel te bereiken heeft Kelly gestudeerd voor osteopaat en heeft ze zich bijgeschoold in diverse therapieën, coachingstechnieken, rijvaardigheid, ruitertraining en algemeen welzijn.

Equi-Pura begeleidt zowel u als uw paard naar een betere gezondheid of kom genieten van een stukje (in verbinding staan met de) natuur tijdens het paardrijden.

Osteopathie & dry- needling voor paarden

Manuele behandelmethodes voor uw sport- of recreatiepaard die blokkades en problemen in het lichaam kunnen verhelpen.

Gezondheidsscan

Complete gezondheidscheck voor u of uw paard aan de hand van een geavanceerde scanner op basis van biofotonen.

BEMER-therapie

Fysisch vasculaire therapie die doorbloeding en stofwisseling verbetert voor o.a. de behandeling van wonden, blessures en chronische ziektes zoals diabetes en fibromyalgie of ter verbetering van (sport) prestaties en het immuunsysteem.

Hirudotherapie

Bloedzuigers zijn biologische apotheekjes die met hun heilzame stoffen zowel voor mens als voor paard veel kunnen beteken op vlak van natuurlijke genezing.

Rechtrichten

Equi-Pura te Sint-Niklaas is een unieke plaats waar u niet enkel kunt leren paardrijden, maar waar u eveneens kennis kunt maken met het paard in al zijn facetten en werelden. Zo kan u er ook terecht voor kampen, workshops, training en pensionstalling.

Contact

Wenst u meer info over onze behandelingen of wenst u een afspraak? Heeft u interesse om te leren paardrijden in Sint-Niklaas? Neem dan snel contact op.