Contact

Contacteer ons

Equi-Pura health & training for horse & human

Wil u weten hoe het staat met de gezondheid van u of uw paard? Laat dan een gezondheidscheck doen met onze geavanceerde scans. De gezondheidsscan is medisch gecertificeerd door MedCert, de hoogste Duitse medische certificeringsinstantie. Zowel beginnende als ernstige ziekteprocessen kunnen we opsporen, herkennen en behandelen, kortom een complete gezondheidscheck.

Hoe werkt het?

De gezondheidscheck wordt uitgevoerd met de scan waarvan de basis ligt in de kwantummechanica die zegt dat trillingen de informatiedragers zijn van alle materie. Hiervoor maakt de scan gebruik van biofotonen, lichaamseigen (bio) lichttrillingen (fotonen) die het lichaam worden ingestuurd en weer terug opgevangen. Een gezonde cel zendt een coherent licht uit en een verstoorde cel een chaotisch licht. De mate van verstoring in het lichaam en dus in het licht, is meetbaar met de scan.

De gezondheidscheck gebeurt aan de hand van 9 miljard meetpunten die de scan vergelijkt met zijn uitgebreide database waarin 50 jaar research zit. Dankzij de ontwikkelingen van prof. Popp is de scan nauwkeurig, betrouwbaar en niet belastend voor u of uw paard.

De meetresultaten van de gezondheidscheck worden grafisch weergegeven waardoor wij als therapeut een volledig beeld krijgen.

Na de gezondheidscheck worden ook nog volgende aspecten behandeld:

Kelly Seghers van Equi-Pura is lid van het HSA-scanteam waarin meerdere therapeuten zitten. Zo kunnen we er voor zorgen dat een gezondheidscheck bij een paard steeds met 2 therapeuten wordt uitgevoerd. Anamnese, beoordeling paard, scan en behandeling kunnen vlotter en breder uitgevoerd worden door de kennis en vaardigheid van 2 therapeuten. Een consult voor mensen wordt meestal uitgevoerd door 1 therapeut gezien er voor de specifieke behandelingen wordt doorverwezen. 

Prijs

Eerste gezondheidscheck en behandeling paard: €220 inclusief BTW

Vervolg gezondheidscheck en behandeling paard: €180 inclusief BTW

Gezondheidscheck (en behandeling) mens: €120 inclusief BTW